NAŠI PARTNEŘI:















NEWS PANZERFAUST: POSLEDNÍ ČTYŘI PŘEDSTAVENÍ
vloženo: 2.2.2015

Každá legrace musí jednou skončit. Výjimkou není ani PanzerFaust. Máte poslední čtyři možnosti vidět tuto show, stačí si jen vybrat termíny v rubrice Aktuální program. Vstupenky se nyní nově dají zakoupit i online na stránkách Paláce Akropolis, konkrétně na nejbližší představení v úterý 24. února 2015 zde, pod odkazem KUP TEĎ. V tomto představení máte také poslední možnost vidět v roli Markétky Lindu Svobodovou (na snímku).

PANZERFAUST S NOVOU MARKÉTKOU!
vloženo: 14.10.2014

Představení PanzerFausta 26. října bude výjimečné hned z několika důvodů. Za prvé se jím na prkna Paláce Akropolis vrací jedna z nejúspěšnějších divadelních produkcí tohoto žižkovského kulturního svatostánku (zářijová představení byla ze zdravotních důvodů zrušena). Za druhé se v roli Markétky poprvé představí naše ginger beauty Linda Svobodová, která má za sebou mj. role v Divadle Na Vinohradech nebo v představení Jméno růže Východočeského divadla. Jak si s nečekanou situací poradíme? Přijďte se přesvědčit na vlastní oči. V představení PanzerFausta 30. listopadu se role Markétky opět ujme Klára Issová. Vstupenky ze zrušených zářijových představení zůstávají v platnosti jak na říjen, tak na listopad. Záleží na vás, co si vyberete.

1 + 1 VSTUPENKA ZDARMA aneb PANZERFAUST VSTUPUJE DO DRUHÉ SEZÓNY
vloženo: 11.9.2014

Na oslavu startu druhé sezóny úspěšného představení PanzerFaust pro vás Kabaret Caligula a Palác Akropolis připravili speciální dárek: při zakoupení jedné vstupenky na 21. nebo 22. září v pokladně Paláce Akropolis dostanete druhou vstupenku zcela zdarma. Pokud chcete vidět svéráznou vědecko-fantastickou komediální dystopii na faustovské téma, která byla celou minulou sezónu vyprodaná a kterou např. Lidové noviny vychválily do nebes, není vhodnější příležitost. Představení se navíc budou profesionálně natáčet, takže máte možnost. Akce je samozřejmě časově limitována (od 11. 9. do 17.9.) a samozřejmě je její podmínkou znalost tajného hesla. Dozvíte se ho na našich facebookových stránkách.



PANZERFAUST V ROCE 2013
vloženo: 28.11.2013

Také listopadové reprízy naší nové hry PanzerFaust byly vyprodány. Proto si včas zajistěte vstupenku na některé z repríz v roce 2014. Podrobný rozpis naleznete v rubrice aktuální program.
PANZERFAUST SLAVÍ ÚSPĚCH
vloženo: 14.10.2013

Obě premiéry nové hry Kabaretu Caligula PanzerFaust v Paláci Akropolis sklidily úspěch nejen u diváků, ale i v médiích. Ohlasy a kritiky si můžete přečíst, prohlédnout či poslechnout v našem mediálním archivu. A pokud jste PanzerFausta ještě neviděli, připravte se na listopadové reprízy opět v Paláci Akropolis.
PREMIÉRA NOVÉ HRY JE TU!
vloženo: 4.9.2013

Ve dnech 22. a 23. září se v Paláci Akropolis odehrají premiéry nové hry Kabaretu Caligula s výmluvným názvem PanzerFaust. V této vědecko-fantastické dystopii na faustovské téma uvidíte Mefista jako kouče osobního rozvoje, Frankensteina jako jeho šéfa a Markétku (v podání Kláry Issové) coby ředitelku marketingu. A všichni bojují o Faustovu duši! Jak tohle dopadne? Přijďte se přesvědčit! Data dalších repríz v sezóně 2013/2014 budeme postupně přidávat do rubriky Aktuální program.

KABARET CALIGULA VOLÁ SVÉ FANOUŠKY! DO ZBRANĚ!
vloženo: 20.5.2013

Přátelé, soukmenovci, ženy,
dva roky jsme pro Vás psali naši dosud největší hru. Již půl roku ji zkoušíme a víme, že to bude naše nejlepší dílo. A teď chceme Vaše prachy. Podpořte nás! Kupte si svůj PanzerFaust!
Postup, jak společně s námi obohatit českou kulturu o hit nadcházející sezóny, najdete ZDE...
Vyberte si svou odměnu! Čeká tam na Vás také velmi stylové video, jež jsme natočili s novou posilou souboru Klárou Issovou, fotky z příprav hry a návrhy kostýmů. Faust, jak ho zaručeně neznáte a jak jste si ho ani neodvážili představit. To bude PanzerFaust.
Fanoušek srdcař jedná rychle. Délka naší crowdfundingové kampaně na www.hithit.com je časově omezená a první dny jsou klíčové pro stržení laviny. Proto neváhejte, vyberte si úroveň podpory a pak sdílejte, doporučujte, lajkujte.
Buďte Kabaret Caligula. Mějte svoje vlastní divadlo.

NOVÝ KC PROFIL NA FACEBOOKU
vloženo: 28.3.2013

Kabaret Caligula má na Facebooku nový profil, kde pravidelně zveřejňujeme všechny novinky, z nichž většinu na našich webových stránkách ani nenajdete. Chcete-li tedy být v obraze, lajkujte nás. Upozorňujeme, že dřívější skupina Kabaretu Caligula na Facebooku byla zrušena a je nutné se znovu přihlásit!

Klára Issová novou tváří Kabaretu Caligula
vloženo: 18.2.2013

Kabaret Caligula spojil kvůli nové hře PANZERFAUST síly s profesionály. Klára Issová se představí v roli Markétky, Jakub Sommer se ujal role režiséra. Premiéra už v září v Paláci Akropolis! Níže vidíte momentku z jedné z prvních čtených zkoušek. Kdo bude hrát Fausta? A kdo Mefista? Bude ve hře vystupovat také postava šíleného vynálezce Viktora Frankensteina? Nechte se přakvapit!

PF 2013
vloženo: 1.1.2013